torstai 8. lokakuuta 2015

M/S Galaxy - Executive Suite

Executive Suite -hytti on aluksen kallein hytti. Hytti on tilava (26-31 m2). Nämä hytit sijaitsevat kannella 9 ja niitä on 6 kpl. Hytin varusteluun kuuluu: kiinteä parivuode, sohvaryhmä, LCD-TV, jääkaappi, jossa virvokkeita,  puhelin ja yleisesti myös tietenkin WC sekä suihku. Hytin hintaan sisältyy maittava erikoisaaminen ja myös jääkaapin virvokkeet. Hytin suuri heikkous on se, että hytin yläpuolella sijaitsee disco, josta voi  tippua tupakantumppeja, yms... Itse hytissä yöpyneenä sanoisin, että discon melu ei kuitenkaan kyseiseen hyttiin kuulunut, häiritsevästi ainakaan? Suosittelen siitä huolimatta hyttiä lämpimästi! Varsinkin kesäkeleillä parvekkeella on kiva ottaa aurinkoa ja ihailla maisemia. Jos jäi jotain kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä. Mukavaa syksyä kaikille! Alla on myös kuvia kyseisestä hytistä. Mitä mieltä olet Executive Suite-hytistä - vastaa jättämällä kommentin!

Hytti on siis tilava, siisti ja siellä on myös mukava tunnelma.

Hytin WC, jossa on tilava suihku.

Mielestäni Galaxyn Executive Suitessa on mukava sänky, joka takaa varmasti hyvät yöunet. 

Sohvaryhmä, jossa on mukava istuskella.

Hytin parvekkeelta on hyvät näkymät niin merelle kuin Tukholmaankin.


2 kommenttia:

 1. Kiitos esittelystä :) Miettinyt jos tuossa kesällä matkustaisi Galaxylla :) Kun Queenin ja Princessin parvekeettomissa sviiteissä jo mennyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan ja kiva kuulla, että tykkäsit! :) Kannattaa suunnata kesällä Galaxylle, kun silloin laivalla on kivaa ohjelmaa, ja sitten panostaa tuohon Executive Suite -hyttiin. Ei tule ihan usein käytyä tuollaisissa hyteissä. :)

   Terveisin, Jannu/YP

   Poista