maanantai 19. maaliskuuta 2018

Baltic Princess 10.3.-11.3.2018

Baltic Princess oli ollut n. kuuden viikon verran telakalla Puolassa ja laivaa huollettiin teknisestikin kuin myös osa sen sisätiloista sai uuden raikkaan ilmeen. Päätimme mennä katsomaan mitä laivalla oli saatu aikaan.

Terminaalille saavuimme puoli kahdeksan aikoihin illalla ja matkaliput olimme hakeneet jo iltapäivällä, joten meidän ei tarvinnut jonottaa lähtöselvitys -tiskeille.

Itämeren prinsessa satamassa.


Laivaan pääsi tuttuun tapaan klo 20, sviittimatkustajat 5 min ennen klo 20. Meidän a-luokan hytti sijaitsi keskiosassa, portaikkojen aulojen lähettyvillä.

Hytit eivät olleet juurikaan muuuttuneet, toki osassa hyteissä oli uudet matot.
Ensimmäiseksi menin tsekkaamaan Cafeteriasta Fast Laneksi muuttuneen kahvilan.

 Iskelmä Baariinkin kurkkasin, se oli kuitenkin saanut vain uuden lattian baaritiskin edustalle, enää ei ollut mustia kiiltäviä laattoja, joista osa oli mennyt halki. Iskelmä Baaria ei minusta tarvikaan mitenkään uudistaa, sen ilme on upea noin miten se nyt on.

Iskelmä Baari
Kello alkoi tulla 20.15. joten päätin mennä kannelle katsomaan lähtöä. Laiva lähti kuitenkin oikeasti vasta 20.35.


Viking Grace
Kävin sen jälkeen muuten vain lähteä kiertelemään ja päätysin Starlight Palaceen, jossa oli Krista Siegfridsin soundcheck meneillään, Krista siis esiintyi illalla klo 23 aikaan.
Sohvat olivat saaneet uuden verhoilun.Myös omia kavereita oli risteilyllä mukana ja heillä oli parvekeellinen sviitti, joten kävin heitä moikkaamassa ja sitten menin tankkaamaan Fast Laneen.

Pariloitu porsaanleike bearnaiskastikkeella, oli todella herkullista ja lämpimiin ruokiin sisältyy salaatti, leipä ja levite. 
Syönnin jälkeen ilta menikin kavereiden kanssa kierrellessä ja viihteestä nauttien.


Jukka K & Dragshow, tämä on huippu show ollut aina!
Krista Siegrids

Huikea meininki!
Nukkumaan menimme siinä kahden aikoihin yöllä ja aamulla ystäväni ja minä heräsimme aikaisin ja kokoonnuimme taas sviitissä laivan saapuessa Tukholmaan.
Laivan lähdettyä Tukholmasta menimme syömään aamupalaa ja juomaan kahvit Fast Laneen.

Piano Bar
 Jatkoin taas kiertelyä sekä kuvasin vastaantulevat laivat, tällä kertaa pois kuvauksista jäi Romantika ja Silja Serenade suunnitelmani takia.

Laivan infoaula 6. kannella, nuo nahkasohvat olivat saaneet uuden verhoilun.

Gabriella

Baltic Queen
Tämä kokolattiamatto on kyllä tyylikäs!


Nämä säilytyslokerot ovat väistyneet Silja Landin tieltä 5. kannelta, Silja Landista unohtui kuva räpsäistä.

Fashion Street laajentui kun Silja Land lähti alta pois.


Bingo oli klo 12.30, joten suunnaksi Starlight Palace.

Tällä kertaa onni ei kohdannut.
Klo 13 menimme varaamaan pöydän klo 14 kattaukseen Grande Buffetiin. Sen jälkeen menin katsomaan kannelle Maarianhaminaan saapumista.

Galaxy14.00 oli nälkäisenä hyvä suunnata nauttimaan uudistuneen buffetin antimia. En viitsinyt juurikaan kuvata buffet -ravintolaa sen enempää, sillä se oli tupaten täynnä ja kaikki ei tykkää, että heitä kuvataan.


Kylmiä ruokia, lämpimistä ja jälkkäristä kuva unohtui ottaa, mutta ravintoloissahan on tarkoitus syödä. :)
Buffetille arvosanaksi 10, kaikki oli viimisenpäälle tehty ja ruoka todella oli hyvää. Suosittelen kaikille! Vatsat täynnä oli mukava mennä ottamaan tunnin ruokalevot.

Sen jälkeen haukkasin raitista ilmaa ja menin kuuntelemaan bändiä Starlightiin ja kävin ostoksilla Tax Freessa
Beatwave Band
Loppumatka vierähtikin kierrellen ja paluumatkan viihdetarjonnasta nauttien jälleen..


Laiva saapui Turkuun aikataulussa ja matka oli jälleen mukava. Baltic Princessillä on mielestäni Itämeren sydämellisin henkilökunta, joten aina tälle laivalle tultaessa tuntee olonsa tervetulleeksi. Kiitos Baltic Princessin miehistö hienosta merimatkasta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti