tiistai 7. huhtikuuta 2015

Baltic Princess 4.4.-5.4.2015

Moikka! Tässä olisi teille taas mielenkiintoista luettavaa. Olin isovanhempieni kanssapääsiäisristeilyllä Baltic Princess -laivalla. Pelkäsimme, että lakko tulisi voimaan, mutta onneksi ei tullut. Lähdettiin Raisiosta n. klo 19.40 ja Turun satamassa oltiin klo 19.55, joten ei tarvinnut kuin mennä terminaaliin ja sieltä pikkuhiljaa laivaan. Olimme käyneet hakemassa jo hyttikortit + kupongit etukäteen. Kun pääsimme laivaan veimme ensimmäiseksi tavarat hyttiin. Hyttinä meillä oli B-luokka.









Olin hytissä hetken aikaa ja sitten lähdin katsomaan lähtöä Turusta. Sitten lähdin kuvailemaan paikkoja. Ensiksi ajattelimme, että illan vietettäisiin Starlight Palacessa, mutta ei sittenkään, koska taas paljon porukkaa ja viereisessä pöydässä kamala huuto, mutta juotiin siinä juomat ja lähdettiin syömään yöruokaa Cafeteriaan, jonka jälkeen herättiin pappa ja lähdettiin Iskelmä Baariin. Siellä oltiin niin kauan, kunnes Galaxy tuli vastaan. Sitten mentiin nukkumaan. Yöllä laiva keinui jonkin verran.

Pienet lähtösavut. :)

Grace

Grace

Starlight Palace

Starlight Palace

Starlight Palace

Starlight Palace

Starlight Palace

Starlight Palace

Starlight Palace

Starlight Palace

Starlight Palace

Starlight Palace

@Iskelmä Baari

Baltic Princessin korsteeni.

Klubi/The Club

Yöruokaa...

Cafeteria

Cafeteria

Långnäs

Pina Colada






Galaxy



















Aamulla heräsimme, kun olimme jo lipuneet 20 minuuttia sitten Tukholman Värtanistä. Kuvailin jälleen paikkoja ja kiertelin sekä kävimme syömässä aamupalaa Cafeteriassa. Cafeteriassa söin katkarapuleivän. Kuvasin myös vastaan tulevat laivat Symphony ja 
Mariella.







                                                                                                              


Menin käymään hytissä ja siellä olin hetken aikaa. Sitten huomasin, että olimme Kapellskärin kohdalla, joten päätin kuvata siellä olevat laivat. Myös Viking Cinderella tuli vastaan.






 Hetken aikaa laiva keinui, mutta sitten alkoikin tyyntyä. Aurinkokin alkoi paistamaan, mutta kannella oli kylmä. Pian Ahvenanmaa alkoi häämöttää edessä ja niin näkyi Galaxykin, joka tuli Turusta.








Kävin kaupassa ostelemassa jotain pientä ja sitten lähdin 10. kannelle kuvailemaan Maarianhaminaan saapumista.






Kävin Piano Baarissa moikkaamassa yhtä tuttua ja sitten lähdin kuvaamaan vastaan tulevia laivoja Amorellaa ja Viking Gracea. :)






Sitten yllätti nälkä, joten suuntasimme minun lempiravintolaan Grill House ja ruoka listalta valitsin Grill House Big Burgerin, johon kuului salaattia, pekonia, kurkkumajoneesia, 200 g härän jauhelihapihvi, cheddarjuustoa, tomaattia + maalaisranskalaisia. Isoisäni otti Grill House pippuripihvin ja isoäitini Geill House Big Burgerin. Molemmat olivat todella täyttäviä ja hyvän makuisia.





Kiertelin hetken aikaa ja sitten menimme kaikki ruokalevolle. Loppumatkaksi menimme Piano Baariin.





















Sitten olikin aika mennä pakkaamaan laukut ja sanoa heippa henkilökunnalle. Matka oli jälleen ihana ja kiitos seuraaville baarimikoille: Tonylle, Mariannelle, Alajärvelle, Minnalle + koko laivan henkilökunnalle hyvästä palvelusta sekä ihanasta matkasta - tullaan uudelleenkin! Pahoittelen, kun jotkut juomien kuvat ovat väärinpäin, mutta ei se mitään. - Jannu

3 kommenttia:

  1. Olin samalla risteilyllä Baltic Princessilla :) olin kans maaarianhaminas kannella peräpääs kun peruutteli laituriin.

    VastaaPoista